Funcționalități

Propriul tău site de bilete adaptată nevoilor tale, construit pentru a-ți aduce mai multe vânzări!

Crează, personalizează și vinde


Poți lista evenimente nelimitate fără costuri suplimentare.

Îți permitem să listezi bilete nelimitate. De asemenea, le poți grupa (de exemplu, bilete pentru copii, bilete pentru adulți) pentru a facilita clienților să găsească ceea ce caută.

Poți pune câte întrebări dorești de la cumpărătorii printr-o serie de formulare pe care le creezi. Folosește această funcție pentru a te asigura că ești cât mai pregătit posibil pentru oaspeți când sosesc!

Biletele sunt ușor de utilizat de pe toate telefoanele mobile și funcționează cu orice sistem de operare.

Site-ul tău de bilete primește automat un link propriu tip sello.ro/siteultau dar poți să adaugi și o adresa de url personalizată de tip bilete.siteultau.ro.

Salut, szia, hi? Site-ul tău de bilete poate fii accesibil în mai multe limbi pentru a asigura că clienții tăi înțeleg fluxul de cumpărare bilete.

Oferă clienților tăi produse suplimentare în timpul procesului de cumpărare bilete. Vinde tricouri, șepci... lista este nesfârșită.

Promovează și crește


Odată ce evenimentul tău este live, îl poți distribui pe Facebook și Twitter direct din tabloul de bord.

Încorporează site-ul tău de bilete în site-ul tău web existent. Widgetul va permite clienților tăi să caute, să navigheze și să vizualizeze informații detaliate despre evenimente și cel mai important să cumpără bilete.

Crează un cod de reducere și ori de câte ori clienții tăi introduc acel cod la finalizare, vor primi reducerea pe care ai specificat. Voucher sunt utile pentru facilitarea cardurilor cadou.

Cumpărătorii de bilete pot adăuga evenimente în calendarele lor digitale la confirmarea comenzii.

Ai rezumate și analize detaliate și ușor de înțeles despre vânzările de bilete, despre comenzi și venituri.

Poți conecta Google Analytics la site-ul tău de bilete ca să poți urmări vizitatorii și ceea ce fac aceștia.

Mailchimp este o modalitate excelentă de a contacta toți participanții cu informații suplimentare despre evenimentul.

Cu aceste unelte poți lista ușor evenimentele tale pe pagina ta de Facebook și în căutările Google.

Dacă cineva nu a terminat procesul de cumpărare a biletului ai posibilitatea să-i arăți reclame pe Google și Facebook.

Control operațional complet


Bilete vândute pot fii scanate direct din tablou de bord sau prin aplicația mobilă Sello accesibil pe Android si iOS.

Clienții tăi pot plăti pentru bilete cu cardul de credit sau debit. Toate detaliile sensibile de plată, cum ar fi numerele de card sunt salvate de procesatorul de plată, ceea ce reduce riscul ca orice detalii de plată să fie compromise.

Tabloul de bord Sello simplifică crearea, anularea și rambursarea comenzilor.

Ai posibilitatea de adăuga membri noi și să controlezi nivelul de acces pe care îl au. Accesul variază de la posibilitatea de a scana bilete până la vânzare de bilete.

Evenimente cu loc sau fără loc


Poți crea câte variații de săli dorești, indiferent dacă ai mai multe locații sau numai unul. Designerul nostru de diagrame de scaune este complet și oferă o flexibilitate uriașă.

Etichetează numerele scaunelor folosind litere, cifre sau cifre romane.

Fiecare locație este diferită. Cu designerul nostru de săli poți adăuga mese rotunde sau dreptunghiulare, scenă sau scaune.

Aspecte de legale și de securitate


Nu trebuie să te ocupi de documentele legale: termeni și condiții, politica de confidențialitate sau gdpr. Sello îți pune la dispoziție tot ce-ți trebuie din punct de vedere legal dar este de recomandat să citească și un avocat ca să fie conform criteriilor evenimentelor tale.

Ai un eveniment unde pentru copii trebuie să se completeze un acord de participare? Sello îți dă posibilitatea să-ți încarci acest document ne mai fiind necesar completarea la fața locului, numai online în timpul procesului de cumpărare a biletului.

Spre deosebire de platforme concurente cu Sello tu deții controlul pentru toate datele ale cliențiilor tăi. Sello este doar un „procesator de date”, ceea ce înseamnă că nu vom face nimic cu datele cliențiilor tăi, în afară de a trimite biletul. Nu vom trimite newslettere de marketing, nu vom împărtăși nimănui datele lor.

Toate informațiile pe care ni le furnizezi tu sau clienții tăi sunt stocate pe serverele noastre securizate.

Orice tranzacție de plată va fi efectuată doar prin conexiuni criptate folosind tehnologia SSL.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Primește știri și actualizări Sello direct în căsuța ta de e-mail

Created with  by Soldigo